“In opdracht unieke persoonlijke sieraden maken”

Over de maker

Marleen van Kempen

In ons Atelier tref je meerdere afgestudeerde goudsmeden aan die als team zorgen voor steeds weer een degelijk en uniek resultaat. Er wordt gewerkt met een mooie collectie edelstenen en voor een groot deel met gerecycled materiaal.

De eigen collectie bestaat uit ontwerpen die vooral een link met de natuur hebben en speciaal bloemen een groot hart toedragen. Bezoek onze website om onze sieraden te bekijken of kom langs!

Atelier Jewel Art & Design aan de Walstaat in Oss is een goudsmids-atelier waar unieke sieraden worden ontworpen en gecreëerd, maar waar je natuurlijk ook je eigen wensen kunt neerleggen: in een kennismakingsgesprek hebben we het over jullie persoonlijke wensen en ideeën. Het is onze uitdaging om daar een uniek en persoonlijk ontwerp van te maken. Door de informele sfeer heeft u ruimte om dit creatieve proces te sturen om zo écht iets van uzelf terug te zien in een sieraad. Eigen materialen zoals goud en/of edelstenen kunnen we in het proces verwerken zodat een extra persoonlijke noot wordt toegevoegd.

Er wordt zowel op ambachtelijke wijze gewerkt in het achterste gedeelte van het atelier als met een 3d ontwerpprogramma en een 3d printer waarmee nog meer mooie ontwerpen gevisualiseerd en vervaardigt kunnen worden. Een van onze leuzen is ‘kun je het bedenken dan kan het gemaakt worden.’

OPENINGSTIJDEN

 U bent van harte welkom op

Donderdag van 10:00 tot 17:00

Vrijdag van 10:00 tot 17:00

Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Als u een ontwerp wil laten maken vragen wij u om een afspraak te maken zodat we een afspraak in kunnen plannen.

 

U kunt ons bereiken via email marleen@vankempen-jewelart.nl of te bellen naar 0641637423