“In opdracht unieke persoonlijke sieraden maken”

Over de maker

Marleen van Kempen

In ons Atelier tref je meerdere afgestudeerde goudsmeden aan die als team zorgen voor steeds weer een degelijk en uniek resultaat. Er wordt gewerkt met een mooie collectie edelstenen en voor een groot deel met gerecycled materiaal.

De eigen collectie bestaat uit ontwerpen die vooral een link met de natuur hebben en speciaal bloemen een groot hart toedragen. Bezoek onze website om onze sieraden te bekijken of kom langs!

In ons Atelier tref je meerdere afgestudeerde goudsmeden aan die als team zorgen voor steeds weer een degelijk en uniek resultaat. Er wordt gewerkt met een mooie collectie edelstenen en voor een groot deel met gerecycled materiaal.

Door in gesprek te gaan komen jullie wensen naar boven en worden deze omgezet in een eigen persoonlijk ontwerp. De eigen collectie bestaat uit ontwerpen die vooral een link met de natuur hebben en speciaal bloemen een groot hart toedragen. Bezoek onze website om onze sieraden te bekijken of kom langs!

Atelier Jewel Art & Design aan de Walstaat in Oss is een goudsmids-atelier waar unieke sieraden worden ontworpen en gecreëerd, maar waar je natuurlijk ook je eigen wensen kunt neerleggen: in een kennismakingsgesprek hebben we het over jullie persoonlijke wensen en ideeën. Het is onze uitdaging om daar een uniek en persoonlijk ontwerp van te maken. Door de informele sfeer heeft u ruimte om dit creatieve proces te sturen om zo écht iets van uzelf terug te zien in een sieraad. Eigen materialen zoals goud en/of edelstenen kunnen we in het proces verwerken zodat een extra persoonlijke noot wordt toegevoegd.

Er wordt zowel op ambachtelijke wijze gewerkt in het achterste gedeelte van het atelier als met een 3d ontwerpprogramma en een 3d printer waarmee nog meer mooie ontwerpen gevisualiseerd en vervaardigt kunnen worden. Een van onze leuzen is ‘kun je het bedenken dan kan het gemaakt worden.’

OPENINGSTIJDEN

 Helaas zijn wij tijdelijk uit voorzorg gesloten…

We blijven achter de schermen wel werken aan uw opdrachten en maken een afspraak als Uw sieraden klaar zijn om opgehaald te worden.

Excuses voor het ongemak maar gezondheid gaat voor alles.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!

 

Als u een ontwerp wil laten maken vragen wij u om een afspraak te maken zodat we een afspraak in kunnen plannen.

Voor Kerst zitten we helemaal vol maar voor daarna hebben we nog ruimte in onze agenda! 

 

U kunt ons bereiken via email info@jewelartanddesign.nl of te bellen naar 0641637423